Het Bedrijf

Ik ben Eren Ali Gül. Ik produceer lier-, oud-, luit-, tanbur- en gittern-muziekinstrumenten. Ik ben schrijver, muzikant, botanicus en muziekinstrumentenmaker.

De schone bomen die ik heb bewaard voor muziekinstrumenten gebruik ik in houten lepels, pollepels, borden, serveerplanken, snijplanken, beeldjes en gravures.

Alles wat ik produceer is uniek en natuurlijk. Ik draag bij aan recycling zonder de producten van welke fabrikant of kunstenaar dan ook te imiteren of erop te lijken. Mijn producten blijken zowel gezonde als recyclebare grondstoffen te zijn.

Het idee van houten lepels ontstond als een milieuvriendelijk idee dat recyclebaar is en geschikt is voor een gezonde levensstijl. Zo gaan er geen bomen verloren en kunnen ze zich weer aanpassen aan de natuur. Ik kweek jonge boompjes met het zaagsel en het zaagselpoeder dat ik verkrijg. Deze houtresten voeden de bodem en worden een bron van voedingsstoffen voor het bodemecosysteem.

Moerbeiboom, walnoot, kers, peer, pruim, abrikoos, jeneverbes, linde, beuk en plataan zijn de bomen waar ik vaak en met plezier mee werk. Als u van deze bomen een houten keukengerei wilt kopen, het maakt niet uit of u zich waar ook ter wereld bevindt, ik kan mijn producten bij u bezorgen.

‘Een andere wereld is mogelijk’

Eren Ali Gül

Producent Artiest